Despre noi

Ce este selfsoft?

Servicii complete pentru tine. Servicii rapide la un pret corect. Cu siguranta selfsoft NU este doar o alta companie care dezvolta aplicatii custom pentru business-uri. Dupa peste 12 ani de experienta, am proiectat si lansat un set de servicii custom pentru intreprinderi mici, mijlocii si mari, care vin in intampinarea unor proceduri anevoioase, cronofage si scumpe, care limiteaza eficienta firmei tale.

De ce ai nevoie de o aplicatie custom pentru compania ta?

Firmele din Romania sunt deseori afectate de pierderi financiare cauzate dintr-o gestiune precara a resurselor logistice si materiale. Cifra de afaceri poate fi mult sub cea potentiala pentru ca lipseste o componenta care sa organizeze fara eforturi, fara erori, in timp real si fara costuri suplimentare activitatea companiei.

Cine sunt clientii selfsoft?

Clientul selfsoft este acel manager care stie ca exista specialisti care ii pot construi un sistem online, prsonalizat, care sa faca diferenta. Clientul selfsoft isi doreste sa obtina un canal eficient si care isi amortizeaza investitia rapid, precum o aplicatie customizata firmei sale. Clientul selfsoft ia decizia sa apeleze la o metoda moderna si indispensabila de organizare a companiei sale, pe care concurenta probabil deja o foloseste in acest moment. Clientul selfsoft nu isi permite sa mai piarda comenzi, sa piarda documente sau baze de date.

De ce este diferit selfsoft?

Experienta si feedback-ul beneficiarilor nostri ne-au ajutat sa dezvoltam cele mai bune servicii pentru cei care ne aleg. Increderea si rezultatele ne sunt certificate de fiecare nou beneficiar multumit. selfsoft este o companie de aplicatii custom infiintata de doi experti care au dedicat multi ani de studiu, teste si, ulterior, implementare cu succes timp de peste un deceniu.

Experienta 12 ani
Estimarea costurilor in 48h
Consultanta gratuita
Confidentialitate
Livrare rapida
Preturi corecteContact.
  • SELFSOFT SRL
  • Address: Str. Copaceni, Nr. 5, Bucuresti, Romania